Beneficiile de Mediu ale Tratamentelor Septice pe cale Organică

Adaugat: 15.05.2015

Categoria: Articole informative EMBeneficiile de Mediu ale Tratamentelor Septice pe cale Organică

Aproximativ nouăzeci şi cinci la sută din gospodăriile din Republica Moldova au săpate toalete în grădină şi gropi de canalizaţie şi poate un număr foarte mic mai utilizează si un sistem septic. Dacă sunteți un proprietar care utilizaţi un veceu în grădină, groapă de canalizaţie sau o fosă septică, atunci ar trebui să fiţi familiarizați cu problemele care le cauzează astfel de sisteme septice, cum ar fi mirosurile ofensive și infiltrațiile de sol, care ulterior infectează apele freatice de la suprafaţă. Din acest motiv nu-i de mirare că apa din majoritatea fîntînilor din ţară sunt contaminate şi nu corespund normelor sanitare. În plus în gropile de canalizare se scurg şi detergenţi de uz casnic şi alte produse chimice, care pe lângă contaminarea apelor freatice mai au un impact negativ asupra solului şi plantelor din jur.


Tehnologia EM este rentabilă și Eco-Prietenoasă

Tratamentele septice ecologice, cum ar fi EM-1®, sunt rentabile şi relativ ieftine (1L de EM1 Activat = 70 MDL).

Tehnologia EM este naturală, non-corozivă și biodegradabilă. Această soluție organică curăță eficient ţevile de canalizare, elimină mirosurile și menţine sănătatea septică, fără nici un risc pentru pământul din jur  și apele freatice. EM-1® poate fi folosit pentru majoritatea sistemelor și canalizare, inclusiv sistemele de deșeuri în autobuze, barci, si toaletele portabile.


Tratamentul Septic EM-1®  este de asemenea şi simplu de utilizat.

Tratamentul toaletelor de grădină este cel mai bine de început de la groapa goală, o dată pe săptămână. 250 ml de EM1 Activat se stropeşte pe suprafața gropii. Dacă groapa este plină, introduceţi  1 litru EM1 Activat  la 1 m cub de fecale, iar apoi o dată pe săptămână stropiţi 250 ml de EM1 Activat pe suprafața gropii. Dacă toaleta est folosită foarte intens, atunci se stropeşte de 2 ori pe săptămână.


În cazul mirosurilor urîte din ţevile de canalizare:

-          Turnaţi 50 ml de EM1 Activat în toate scrurgerile de canalizare două-trei ori pe săptămînă pînă eliminaţi problema. Apoi trataţi o data pe săptămână.

-          Un sfat pentru a face acest lucru mai ușor este de a adăuga aproximativ 50 ml de EM1 Activat în recipientele de șampon și săpun lichid,  astfel cîte un pic de EM merge în canalizare tot timpul.

-          Un alt punct de aplicare este la spălatul rufelor. Adăugăţi 100 ml de EM1 Activat pentru o sticlă de 3L de detergent de rufe lichid.

 

Mricoroorganismele Eficiente sunt formulate pentru a stimula bacteriile existente care se hrănesc cu deșeurile complexe, inclusiv grăsimi, uleiuri și unsori. Aceste produse microbiene ecologice se multiplica si ataca continuu deșeurile pe măsură ce se miscă prin sistemul septic. În rezultat tot ce iese afară sau se scurge în pământ prin sistemul Dvs. de canalizare sau din toaletele din grădină este inofensiv şi care ulterior urmează să fie utilizat de către plantele din jur.

În concluzie Tehnologia EM îmbunătățește performanța generală a sistemului septic la un cost accesibil pentru Dvs, fără efecte negative asupra mediului înconjurător. 


Pentru mai multe detalii puteţi să ne contactaţi pe email sau să ne telefonaţi.