BioEM Technology SRL

BIOEM TECHNOLOGY SRL oferă soluţii folosind tehnologii autentice din natură care le permite oamenilor să-şi îmbunătățească viața. BIOEM TECHNOLOGY SRL a fost fondată în anul 2010 cu scopul de a oferi o cale simplă și eficientă de marketing și vânzări de produse pe bază de Microorganisme Eficiente ® pentru piața Moldovei.

Noi oferim Tehnologia EM ® și educație pentru clienți, astfel încât aceştia să-şi poată îmbunătăți viața, pe cale naturală. Scopul nostru este de a obţine rezultate pozitive pentru clienții noștri, cât și pentru mediul înconjurător. Pe măsură ce oamenii vor obţine rezultate pozitive, ei vor începe să extindă domeniul de aplicare a Tehnologiei EM ® și vor deveni parte a unei comunități care vor promova activ un mod de viață sănătos.

BIOEM TECHNOLOGY SRL este distribuitorul exclusiv al originalei şi autenticei Tehnologii EM ® în Republica Moldova sub licența Companiei EMRO Deutschland din Germania.

O gama aparte pe care v-o propunem la BIOEM TECHNOLOGY SRL sunt produsele alimentare din canepa care sunt fabricate de catre compania CANAH INTERNATIONAL SRL (ROMANIA). Canepa este o planta minunata. Fiecare parte din ea poate fi folosita si a fost folosita de mii de ani. Tot ce se face la Canah este concentrat asupra unui scop – folosirea sustenabila si ecologica a canepii, imbinand traditia si tehnologia.

Au inceput productia in 2007 si proceseaza de atunci doar seminte de canepa. Concentrarea pe o singura materie prima le-a permis sa devina foarte specializati pe fiecare aspect al procesului de productie, de la selectia semintelor de canepa, depozitarea, procesarea si pana la ambalarea lor. 

Prospetimea, calitatea si gustul excelent sunt principalele proprietati ale alimentelor noastre de canepa.