EM în purificare

Ceramica EM-X ® Gold este făcută din lut de înaltă calitate din Japonia, care se maturizează împreună cu EM Microorganismele eficiente ® şi EM-X ® Gold într-un proces elaborat. Ulterior arderea creează o ceramică unică, în toate rezonanţele fine de energie, unde sunt stocate informaţiile EM.

Ca urmare, studiile au confirmat că datorită capacităţii apei de a se uni în clustere, ea poate recepţiona, păstra şi transporta informaţia. Memoria apei, ca şi memoria altor purtători de informaţii, poate fi ştearsă şi restocată. În momentul pătrunderii unui obiect străin în apă, clusterii învăluiesc moleculele “corpului străin”, repetând configuraţia acestuia, iar ulterior se autoreproduc în mod repetat, astfel contribuind la schimbarea în întregime a structurii apei în parametrii respectivi. Acest lucru se întâmplă datorită capacităţii unice a apei de a se structura.

Produsele ceramice EM-X ® gold îmbunătăţesc apa prin energizarea şi reducerea calităţii de clustere de apă. După curăţare cu apă, toate produsele pot fi utilizate în mod repetat.

Un efect este reducerea de clustere în apă, astfel încât apa tratată cu ceramica EM-X ® Gold poate fi absorbită mai uşor de către celulele organismului. În plus, potenţialul redox (procesul de oxidoreducere) al apei în cunoştinţă de cauză este măsurabil îmbunătăţit.