EM în ecologie

Soluțiile noastre microbiene funcționează la fel de eficient în situații de gestionare a deșeurilor. În primul rând, prin restabilirea apei poluate din lacuri şi rîuri, de asemenea, reducerea mirosurilor, compostarea rapidă a deșeurilor alimentare și altor deșeuri.

Apele Reziduale

Există, de obicei, două probleme legate de apa reziduală:

  • Mirosul
  • Nămolul

Solutiile noastre microbiene sunt în primul rând, foarte eficiente la controlul mirosurilor neplăcute provenite din apele reziduale. Acesta este, de obicei, inițial un efect rapid de suprimare, și apoi pe măsură ce funcționarea sistemului apelor reziduale este readus la unul complet biologic, mirosul nu este produs deloc.

De-a lungul timpului nămolul se va reduce și claritatea și calitatea apei se va îmbunătăți în mod semnificativ făcându-o potrivită pentru irigarea terenurilor și a culturilor agricole în multe cazuri.

Controlul Mirosurilor

Mirosul este o problemă majoră în multe situații de azi. De la fosele septice de la domiciliu ... la depozitele de deșeuri și a sistemelor de canalizare urbană. De la cuştile şi culcuşurile animalelor de companie la domiciliu ... la fermele de porci sau creșterea vițeilor pe scară largă, microorganismele pot avea un impact rapid și eficient asupra mirosurilor neplăcute. Ele lucrează prin suprimarea microbilor producători de miros (cum ar fi bacteriile producătoare de sulf), și înlocuirea lor cu microorganisme benefice. Ele schimbă procesul de pană atunci, astfel încât microbii care produc miros sunt distruşi. Efectul pulverizării mediului unde persistă mirosuri neplăcute poate fi foarte rapid, mirosul poate fi redus la 80% în decurs de 8 ore.

Pentru mai multe informatii Vă rugăm să ne contactaţi.